Sofia online

Mitä uutisia Sofia?

IRINA - (K) Hyvinkään pikkujoulukauden kuumin esiintyjä saapuu Clubille! Suomirockin ja popin kuningatar, laulaja, sanoittaja sekä säveltäjä IRINA räjäyttää Club Blue Angelsin lavan marraskuun lopussa. Varmista paikkasi ajoissa ja osta ennakkoliput NYT!!! Lippu sisältää narikan.

Kohtalokas katse Jalkojen esittely Avuttomaksi heittäytyminen Suloinen kiusottelu Hienovarainen vihjailu Hellä koskettelu Pyllistäminen.

Minkälainen flirttailija sinä olet? Mikä edellä mainituista on sinun ykkösaseesi treffirintamalla? Vai teetkö kenties jotain muuta vikitelläksesi vastapuolta? Web 7.

Hakutulokset

2. · Pelkkä teksti ei vaikuta siltä, että olet kiinnostunut keskustelusta muuten kuin älyllisesti, ja liian imelä hymiö liian aikaisin saa naisessa helposti pakokauhun aikaan.. 5. Muista kohtuus, älä flirttaile liikaa. Pientä flirttiä kukaan ei voi tuomita.

Mitä teemme, kun kiinnostumme?

Jos räpsyttelet ripsiäsi kuitenkin turhan tiuhaan, sinua aletaan pitää epätoivoisena maanvaivana. Jos muut naiset kokevat flirttisi häiritsevänä, voit vaarantaa. Web · Olen itse nainen ja luonteeltani melko flirtti. Mielestäni tärkeimpiä asioita flirttailussa on elekieli: katso intensiivisesti, hiukan kulmien alta toista silmiin.

Hymyile..